Hafif atlattılar Yazı İşleri Müdürümüz ailesiyle kaza geçirdi

Gazetemiz yazı işleri müdürü Yılmaz Karabıyık, eşi Nurşah Karabıyık ve 5 aylık bebekleri ile seyir halindeyken, aracın frenlerinin tutmaması nedeniyle trafik kazası geçirdiler. Sağlık durumları iyi olan Karabıyık ailesi tedbir amaçlı Kocaeli Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldıktan sonra taburcu edildi

Gazete Barış Yazı İşleri Müdürü Yılmaz Karabıyık’ın aracı 28 Haziran Mahallesi eski İstanbul yolunda seyir halindeyken frenlerinin tutmaması sonucu kaldırıma çarparak takla attı. Arabada eşi Nurşah Karabıyık ve 5 aylık kızları Kumsal Karabıyık ile olan yazı işleri müdürümüz, kazayı hafif atlattı. Sağlık durumu iyi olan Karabıyık ailesi tedbir amaçlı Kocaeli Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı, yapılan kontrollerin ardından ise taburcu edildiler.

Gazete Barış ailesi olarak yazı işleri müdürümüz Yılmaz Karabıyık’a, değerli eşi Nurşah Karabıyık ve bebekleri Kumsal Karabıyık’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Kaynak: HABER MERKEZİ

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber