SEDAŞ, Kandıra'da devreleri yakmış!

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde ikamet eden vatandaş, sürekli kesilen elektrik ve yüksek voltaj nedeniyle çamaşır makinesinin bozulduğunu iddia etti, yanan devreleri paylaştı ve SEDAŞ'ı suçladı

Kocaeli'nin Kandıra ilçesi Bozburun köyü Yeniköy Mahallesi No: 5 adresinde ikamet eden Adem isimli vatandaş, elektrik kesintileri ve yüksek voltaj nedeniyle çamaşır makinesinin bozulduğunu iddia etti, yanan devreleri paylaştı, SEDAŞ'ı suçladı. Daha önce de bir başka vatandaş, elekrik kesintileri nedeniyle bozulan elekronik eşyalarını kayda alıp paylaşmıştı. İşte Adem isimli vatandaşın sikayetvar.com adlı sitede yayımlanan şikayet yazısı:

"SEDAŞ Vestel Çamaşır Makinesi Kart Arızası

İletişim Başkanlığı Logo Başvuru Sorgula Başvuru sayısını giriniz. Başvurularım 24.06. 2024 - #2402131392 15.02.2021 - #2100803269 05.12.2020 - #2005417027 07.05.2020 - #2002139541 13.06.2019 - #1901337718 #2402131392 Başvuru Detayı Başvuru Tarihi: 24.06.2024 Başvuru Yolu: İnternet Başvuru Tipi: Şikayet Kocaeli Kandıra ilçesi Bozburun köyü Yeniköy Mahallesi No: 5 bulunan evimizde elektrik kesilmesinden dolayı ve gün içinde 3 defa kesilmesinden dolayı ve yüksek voltaj gelmesinden dolayı çamaşır makinemiz bozulmuştur. Köyde çoğu kişinin bu Kurban Bayramı'nda civar köylerde dondurucuları yanmıştır. Bu işe çözüm bulmaları gerekmektedir. Eski bina olmasından dolayı yeni projelere göre olmadığı için SEDAŞ elektrik dağıtım yeri kabul etmemektedir. Yetkili serviste yaptırdığımız ve servisin yüksek voltaj gelmesi sonucu yanmıştır demesine ve rapor sunmamıza istinaden kabul etmemektedir. Bizim ve civar köylerdeki insanların bir daha zarar görmemesi için elektrik probleminin çözümünü ve daha önceden de elektrik kesilmesi sonucunda herhangi bir elektronik eşyanın yanmasından dolayı SEDAŞ yeni yönetmeliğe göre uygun elektrik sistemi olmadığından dolayı bize yetkili servis ücreti ödeyeceğiz deyip yan çizmesinden dolayı desteklerinizi bekliyoruz. Elektrik kesintisi düzelsin ve biz mağdur vatandaşın yüksek elektrik gelmesinden dolayı yanmış kart ücretlerinin ödenmesinde yardımlarınızı bekliyoruz. Kolay gelsin."

Kaynak: Haber Merkezi

Şikayet
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber