CHP İzmit, yılların Mediha ablasına kaldı
CHP İzmit İlçe Kadın Kolları Kongresinde mevcut başkan Mediha Satıcı son anda aday olarak tekrar başkan seçildi. Edinilen bilgilere göre Satıcı’nın yönetiminde olan ve Hürriyet'e yakınlığıyla bilinen Gizem Arslan’ı CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan istemedi, onun yerine İzmit Belediyesi meclis üyesi Gamze Yılmaz Doğan'a teklif götürüldü ancak o da iş yoğunluğu nedeniyle kabul etmedi
CHP İzmit İlçe Kadın Kolları Kongresi dün gerçekleşti. Kongre öncesi mevcut başkan Mediha Satıcı’nın tekrar aday olmayacağı biliniyordu. Satıcı’nın yönetiminde olan ve İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yılmaz savunuculuğuyla tanınan Gizem Arslan’ın ve ilçe yöneticisi Emine Özdüzgün’ün aday olacağı konuşuluyordu.
SON ANDA ONA KALDI
Ancak her ne kadar CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan’ın istediği isim kendisi olduğu konuşulsa da Özdüzgün aday olmadı. Tek aday kalan CHP İzmit İlçe Kadın Kolları Yöneticisi Gizem Arslan’ı ise Ercan’ın istemediği ve İzmit Belediye Meclis Üyesi Gamze Yılmaz Doğan’a teklif götürüldüğü bilgisine ulaşıldı. Fakat Doğan da iş yoğunluğu nedeniyle teklifi geri çevirdi. Böylelikle CHP kadın kollarına başkanlık edecek başka isim bulunamadı ve bu görev yıllardır partide emek veren, yaşı hayli ilerlemiş olan CHP'nin Mediha ablasına kaldı. Yeniden aday olmak istemediği halde partisini adaysız bırakmayan Satıcı ile tek aday olarak kongreye gidildi ve Mediha Satıcı İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak güven tazeledi.