Dokuzlar, Hürriyet’i kolluyor mu?
AKP İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, İzmit Belediyesiyle alakalı konularda açıklama yapmamasının ve Büyükşehir Belediye Başkanı Danışmanının cevap vermesiyle alakalı konuşarak İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i etnik köken ortaklığıyla koruyup korumadığıyla ilgili sorumuza yanıt verdi
AKP İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar bugün 16 Ocak Basın Onur günü dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıda AKP İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Köksal Gümüş, AKP İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Pınar Atabay, İlçe SKM Başkanı Fatih Özcan ve ilçe yöneticileri katıldı. Toplantıda Dokuzlar, İzmit Belediyesiyle alakalı konularda açıklama yapmamasının ve Büyükşehir Belediye Başkanı Danışmanının cevap vermesiyle alakalı konuşarak İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i etnik köken ortaklığıyla koruyup korumadığıyla ilgili sorumuza yanıt verdi.
HERKES KARDEŞİMDİR
Dokuzlar yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Estağfirullah ben kimseyi etnik olarak ayırmayı tercih etmedim. Ben onlarla bir arada durmak istemedim. İzmit’te yaşayan herkes benim kardeşimdir. Biz İzmit için mücadele ediyoruz. Fatma Kaplan’ı tanırız ama onu korumak kendi teşkilatının, ailesinin görevidir.”