Başkan uçtu “Başarımız uzaydan duyuldu”

MHP Kocaeli İl Teşkilatı’nın 14. olağan kongresinde konulan MHP Genel Başkan Yardımcısı Fethi Yıldız seçimdeki başarılarının uzaydan bile duyulduğunu söyledi

MHP Kocaeli İl Kongresi bugün Süleyman Demirel Kültür Merkezinde gerçekleştiriliyor. Mevcut başkan Murat Nuri Demirbaş’ın tek aday olduğu kongrede 600 delege ile doğal delege olan 1 milletvekili ile toplamda 601 delegenin oy kullanma hakkı bulunuyor. Kongrede ayrıca 33 il yönetim kurulu, 3 denetim ve 28 üst kurul delegesi seçilecek. Kongreye MHP Genel Başkan Yardımcısı Fethi Yıldız, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, AKP Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Abdülkadir Özdemir, ilçe başkanları, meclis üyeleri, yöneticiler ve partililer katıldı.

“YERLE YEKSAN OLUP BİRBİRLERİNE DÜŞTÜLER”

Kongrede Divan Başkanı olan MHP Genel Başkan Yardımcısı Fethi Yıldız konuşmasında şunları söyledi: “4 ay önce gün geçtikçe daha da önemi artan bir seçimden başarıyla geçtik. Siyasi tarihimizin bu önemli başarımızın tüm dünyadan hatta uzaydan bile duyuldu. 14 Mayıs ve 28 Mayıs tarihlerinde yapılan seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak birlik ve beraberlik içerisinde başarıyla geçtik. Sayın Cumhurbaşkanımızın bu hükümet sisteminde ikinci kez Cumhurbaşkanı seçtik. Bölücüler, LGBT’ciler, emperyalistlerin her rengi seçimden sonra yerle yeksan oldu ve birbirlerine düştüler.”

MHP Kocaeli il kongresi
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber