Efe Tur 2 saat bekletip, ayrılan koltukları dolu gelmiş!

Kocaeli’nin yerli firmalarında olan Efe Tur’dan Gemlik’e gitmek için İzmit’ten bilet alan vatandaş, saat 02.00’de gelmesi gereken otobüsün saat 04.00’te geldiğini ve İzmit yolcularına ayrılan koltukların dolu olması nedeniyle ufak çaplı tartışma yaşandığını iddia etti. Efe Tur ise verdiği cevapta yolcu ile görüşmenin olumlu sonuçlandığını belirtti

Kocaeli’nin yerli firmalarından olan Efe Tur ile ilgili şikayetini dile getiren Hesna isimli vatandaş, otobüsün İzmit’e 2 saat rötarlı ve İzmit yolcularına ayrılan koltukları dolu geldiğini iddia etti. “Efe Tur Rötar, İlgisiz Firma” başlığı altında şikayetvar.com’a yazan vatandaşın yazısının altına ise 1 gün sonra “Tarafınız ile görüşmemizin olumlu sonuçlandırılmasından dolayı mutluluk duyduğumuzu ve tekrar sizlere hizmet verecek olmamızdan memnuniyet duyacağımızı belirtiriz” notu düşüldü.

Hesna isimli vatandaşın 2 gün önce şikayetvar.com’a “Efe Tur Rötar, İlgisiz Firma” adlı başlık altında yazdığı şikayet yazısı şöyle: “Efe Tur (sanırım Kocaeli/İzmit merkezli seyahat firması) 28.05. 2022 tarihli 02:00 aracına İzmit'ten Gemlik istikametine doğru bilet aldım. Otobüs hareket saatine yakın son dakikalarda Efe Tur 50 dakika rötar yapacağız diye SMS gönderdi. 50 dakika geçti peron görevlileri aracımız gelecek, 5 dakika sonra gelecek, az sonra giriş yapacak diye yolcuları oyaladılar. Belli bir süre geçtikten sonra Efe Tur, aracınız 03:25'te giriş yapacak diye tekrardan SMS gönderdi. Saat 03:25'i geçti belli aralıklarla yolcular yine oyaladılar, çeşitli cümleler ile. (Detaylı yazmayacağım.) Araç saat 04:00 de giriş-çıkış yaptı. (Saat 4 gibi otogardan çıkarken fotoğraf mevcut, zaten kayıtlardan belli olur.) Böyle rezillik olmaz. Araç geldi, İzmit'ten binen yolcuların koltukları dolu. Koltuklara rastgele yolcu oturtmuşlar. Yolcular ufak çaplı tartıştı gerginlik oldu. Bu olaylar sonucunda araç sonunda hareket etti. Böyle olmaz. 2 saatten fazla geç kalıyor.”

Efe Tur’un dün yolcunun şikayetinin altına düştüğü not ise şöyle:

“Değerli Yolcumuz;

Tarafınız ile görüşmemizin olumlu sonuçlandırılmasından dolayı mutluluk duyduğumuzu ve tekrar sizlere hizmet verecek olmamızdan memnuniyet duyacağımızı belirtir, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla...”

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber