Kocaeli’de 45 günlük yağlı güreş hazırlığı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından il sınırları içerisinde gerçekleştirilecek yağlı güreş organizasyonları için hizmet alım ihalesi yapılacak

Kocaeli’de her yıl gerçekleştirilen yağlı güreşler için bu yıl hazırlık başladı. Yıl boyunca 45 takvim günü sürebilecek etkinlikler için organizasyon ihalesi duyurusu yapıldı. ‘Muhtelif Özellikle 12 Kalem Yağlı Güreş Organizasyon Hizmeti’ alımı için ihale yapılacak. EKAP üzerinden iletilecek teklifler, 23 Mayıs günü saat 11.00’de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İhale Toplantı Salonu B Blok 1. Kat adresinde açılacak.

İhale için verilen bilgide, “Yağlı Güreş Organizasyonu işi 45 takvim günü olup, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İzmit ilçe sınırları içerisinde idarenin belirleyeceği adreste, 13.06.2025-15.06.2025 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir” denildi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber